Ukrainian
scientific journal
Urology, Andrology, Nephrology
  INFORMATION MESSAGE
Симпозіум «Урогенітальні інфекції. Міждисциплінарний підхід», 2–3 листопада 2018 року, Україна, м. Київ

Вельмишановні колеги!

Запрошуємо вас відвідати симпозіум «Урогенітальні інфекції. Міждисциплінарний підхід», що відбудеться 2-3 листопада 2018 р. у м. Києві.

Лікування і профілактика інфекційно-запальних захворювань сечового тракту і статевих органів здійснюється на всіх рівнях надання медичної допомоги населенню. У рамках симпозіуму буде представлено доповіді провідних вітчизняних та зарубіжних фахівців стосовно сучасного розуміння етіології, патогенезу та підходів до ведення таких хворих відповідно до принципів доказової медицини та передових наукових досягнень у профілактиці, діагностиці та лікуванні.

Установа-організатор проведення заходу: кафедра урології Національного медичного університету імені О.О. Богомольця МОЗ України.

Симптозіум внесений до «Реєстру з'їздів, конгресів, симпозіумів

та науково-практичних конференцій, які проводитимуться у 2018 р.».

Основні програмні питання:

1. Епідеміологія урогенітальних інфекцій, шляхи покращення їх профілактики та організації медичної допомоги населенню.

2. Урогенітальні мікробіота й мікробіом у сучасному розумінні.

3. Багатофакторність патогенезу урогенітальних інфекцій: імунологічні, гормональні, уродинамічні та інші аспекти теорії в клінічній практиці.

4. Сучасні погляди на причини виникнення антибіотикорезистентності уропатогенів та шляхи її подолання.

5. Роль урогенітальних інфекцій, викликаних збудниками різного таксономічного походження, в патогенезі, перебігу та результатах лікування урологічних захворювань.

6. Презентація європейських протоколів ведення хворих на урогенітальні інфекції.

Запрошуються лікарі: урологи, андрологи, сексологи, акушери-гінекологи, дерматовенерологи, загальної практики та сімейної медицини, мікробіологи, імунологи та всі інші зацікавлені спеціалісти.

Під час заходу планується розгляд новітніх зразків обладнання для діагностики і засобів фармакотерапії, запропонованих сучасними виробниками для покращення якості надання високо-спеціалізованої медичної допомоги населенню.

Контактна особа:

професор Пасєчніков Сергій Петрович

тел. +38 044 287-70-39

e-mail: [email protected]